Descubre la oferta culinaria de este restaurante y deja que te invada la inspiración.
Chef
Ramón Gaspà
Tipo de cocina
Catalán
Todas las fotos de comida (38)
Els entrants 1 tapetes
Les croquetes casolanes de pernil o de bacallå
8 €
Seitonets marinats a casa (8u)
12 €
Coca d'escalivada a la brasa i anxoves de l'escala"000"
15 €
L'esqueixada de 110m de bacallå, escarola i tomac6
9 €
L'esqueixada vegetal d'alberginia eco i vinagreta de miso
12 €
Tartar de vedella eco de cal tomàs amb mantega trufada
19 €
Canelons de rostit amb pasta fresca i bexamel de tòfona de rialb
17 €
Caragols de ponts a la gormanda amb amb l'all i oli
9 €
Arròs de montanya amb ceps i confitat de costella i botifarra de ponts
17 €
Arròs de peix, de fumet casolà de galera, amb gamba vermella
26 €
Bacallà a la brasa amb verduretes i oli d'all i bitxo
21 €
Mar i muntanya: el guisat de bacallà amb morro i orella
22 €
Cueta de rap de ilotja al forn amb patata i ceba
27 €
Pollastre eco de torre d'erbull confitat amb ravioli del seu farcit
17 €
Rostit tradicional de cabrit de tòrrec, patata i pruna farcida
22 €
Filet de vaca a la brasa amb salsa de ceps
28 €
El "txuletón" a la brasa per compartir
56 €
Preguntas frecuentes
Si tienes pensado comer en Lo Ponts, ten en cuenta que el precio medio ronda los 35 €. El precio medio se calcula según la combinación aperitivo/plato principal o plato principal/postre (bebidas no incluidas). El restaurante ha facilitado los precios.
En Lo Ponts, el chef es Ramón Gaspà.
Reservar mesa para
Reserva de forma gratuita
¿Eres propietario de un restaurante?
Registra tu restaurante
Cuéntanos más sobre ti y nos pondremos en contacto contigo lo antes posible
Ya soy cliente
Inicia sesión en TheFork Manager y ponte en contacto por nosotros por chat.